Όταν η αλήθεια της ζωής ξεπερνάει τη φαντασία τoυ κινηματογράφου

hollywood-wedding-films

Η Hollywood-Wedding-Films είναι μια εταιρεία καταγραφής ΕΙΚΟΝΩΝ (είτε έχουν κίνηση , είτε δεν έχουν) και ΗΧΩΝ μέσα απο τις ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ στιγμές της ζωής ενός ανθρώπου !Αποτελείται από 12 συνολικά μέλη ….. και κοινή παραδοχή είναι ότι ο τρόπος που βιώνουμε τις προσωπικές στιγμές των ανθρώπων που αποφασίζουν να συνεργαστούν μαζί μας , διαφοροποιείται ΚΑΘΕΤΑ με το 98% των ελληνικών αλλά και ξένων αντίστοιχων εταιρειών !

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

“…. Photography, as we all know, is not real at all. It is an illusion of reality with which we create our own private world…” Με βάση τη παραπάνω φράση, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι η τέχνη της φωτογραφίας είναι πολυπρόσωπη. Και κάθε της πρόσωπο φέρει φυσικά και ψυχικά γνωρίσματα του καλλιτέχνη από τον οποίο λαμβάνει χρώμα, κάδρο και συναισθήματα! Η Hollywood-Wedding-Films.com συνεργάζεται κατά κύριο λόγο με τρεις πολύ ταλαντούχους Έλληνες φωτογράφους. Τον κύριο Χαράλαμπο Τσιτουρίδη, τον κύριο Κοσμά Κουμιανό και τον κύριο Ιορδάνη Μπουτζελιόγλου. Ο καθένας, πρεσβεύει ένα διαφορετικό ύφος αλλά σε εξίσου υψηλά επίπεδα ποιότητας!

 

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (πάνω στη οποία στηρίζεται ολόκληρη η ΔΟΜΗ των παραγωγών μας)

Η εικαστική ΑΦΗΓΗΣΗ μιας ιστορίας ζωής, που θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, έστω και στα πλαίσια 7-10 λεπτών, ΔΕΝ κοστολογείται με βάση πίνακες τιμών ή ανταγωνιστικές τιμές. Θεωρούμε ότι η κάθε ζωή είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Και προϋποθέτει, αλλά και επιβάλλει ταυτόχρονα, ΠΑΝΤΕΛΩΣ διαφορετική αντιμετώπιση από μέρους μας, τόσο οικονομικά, όσο (και το κυριότερο) συναισθηματικά, σε επίπεδο πάθους και δημιουργικού ενδιαφέροντος, που θα αντικατοπτρίζει σε μέγιστο βαθμό το πάθος των μελλονύμφων να συμμετέχουν σε αυτό το εικαστικό “παιχνίδι” εικόνων και συναισθημάτων, που θα τους συνοδεύει στο υπόλοιπο της ζωής τους. Υπάρχει το προσωπικό ενδιαφέρον που θα φέρει το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά, με βάση το πόσο εκτιμάει και σέβεται τις αναμνήσεις του… (Δεν το κρίνουμε φυσικά… και ούτε μας αφορά το τι ιεραρχία τοποθετεί ο καθένας στις προσωπικές του αξίες)… Υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό και αξία σε “Louis Vuitton” σάβανα, “Moët & Chandon” σαμπάνιες, “Ferrari” ζάντες, “Christian Louboutin” γόβες, “Hermès” τσάντες, “BVLGARI” κοσμήματα ή σε αστακοκαραβίδες Κρητικού πελάγους… ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ! Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που ένα άγγιγμα, ένα χάδι ή ένα “Σ’αγαπώ” από τη γυναίκα τους, αποτυπωμένο σαν ηχόχρωμα και εικόνα με μαγική διάθεση, με ζωντάνια, με αισθητική, θα το πληρώσουν όσο ΟΛΑ τα παραπάνω, απλά και μόνο για να το διασώσουν σαν ανάμνηση μέσα στο ισοπεδωτικό πέρασμα του χρόνου και να το περάσουν σαν εικαστική κληρονομιά στα παιδιά τους. Καταλήγοντας, εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, δεν έχει παρά να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 6947611011… να κάνουμε μια ανθρώπινη συζήτηση. Μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους… το αν θα είναι χωριστοί οι δρόμοι ή κοινοί, είναι μια άλλη μικρή ή μεγάλη ιστορία που θα τη διηγηθούμε “ζωντανά”, μόνον στους ίδιους τους μελλόνυμφους, δηλαδή σε εσάς!

 

ΣYΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΧΙ δεν θέλουμε να έχετε αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή, ούτε να απαγγέλλετε “έξυπνα” προσχεδιασμένες ατάκες… ούτε καν να αποκαλύψετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, αν δεν το επιθυμείτε! Δεν μας ενδιαφέρει αν έχετε μικρή ή μεγάλη περιφέρεια… ύψος 1.80 ή 1.50… στεγνούς ή ευτραφείς κοιλιακούς. Δεν αναζητούμε μοντέλα ανθρώπων. Αναζητούμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Θέλουμε να είσαστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ σαν άνθρωποι… και φυσικά να έχετε σαν σημαία της ζωής σας τη φράση “…πιο έρωτας, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…”! Η εικαστική μαγεία και ομορφιά μιας δημιουργίας απο την ομάδα Hollywood-Wedding-Films, εξαρτάται ΜΟΝΟΝ κατά 50% από τις δυνατότητες μας και το υπόλοιπο 50% αφορά εξολοκλήρου εσάς τους ίδιους! Θα είμαστε δίπλα σας χέρι-χέρι, να σας καθοδηγήσουμε αλλά σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα σκηνοθετήσουμε τα συναισθήματα σας ή τα λόγια σας. Η μόνη σκηνοθεσία που πραγματοποιείται είναι ως προς το τρόπο λήψης, την τοποθέτηση των μηχανημάτων μας, το μοντάζ, τη ροή της ιστορίας, τη χρονολογική σειρά των γεγονότων, το φωτισμό, τη μουσική. Όχι ως προς τα αισθήματα σας ή τις λέξεις που χρησιμοποιείτε για να τα περιγράψετε. Καμία υπόδειξη ή σκηνοθεσία ως προς την ένταση που θα έχει το χαμόγελο ή το βλέμμα σας, κάθε φορά που θα αντικρίζετε τον/την αγαπημένο/η σας. Οι πλέον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές, οι πλέον μαγικές σκηνές, είναι αυτές που οι κάμερες καταγράφουν σε “LIVE” mode… όπου η δημιουργικότητα μας υποχωρεί στη σκιά του παρασκηνίου και τα φώτα πέφτουν αποκλειστικά επάνω στους πρωταγωνιστές… Σε ΕΣΑΣ!

 

ΤΙΜΕΣ

Με κάθε σεβασμό προς το σύνολο των ενδιαφερομένων που επικοινωνούν διαδικτυακά και απρόσωπα, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα: Πολλές φορές μας έρχονται e-mails 2-3 γραμμών, προς αναζήτηση προσφορών, τιμών κτλ… ΠΟΤΕ (μα ΠΟΤΕ) δεν απαντάμε, εάν προηγουμένως δεν έχει προηγηθεί τουλάχιστον μια τηλεφωνική, αν όχι διαπροσωπική, συνομιλία με τους ενδιαφερόμενους… Σε αυτό που δημιουργούμε ΔΕΝ υφίστανται “πακέτα”, ούτε “τιμολογιακές τάσεις” ή “προσφορές”… Είναι πολύ-πολύ πιο σύνθετη, η αποτίμηση μιας πνευματικής δημιουργίας σε αυτό το επίπεδο. Εάν επιθυμούμε να αποκτήσουμε κάτι που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ θα μας συνοδεύσει σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη διάρκεια της ζωής μας, και εν καιρώ θα συνοδεύει τις ζωές των παιδιών μας, τα οποία μέσα στο πέρασμα του χρόνου, θα φτάσουν σε σημείο να το δείξουν 40-50 χρόνια μετά, (και να στέκεται αισθητικά ΟΡΘΙΟ) στα παιδιά τους (εγγόνια των πρωταγωνιστών), τότε ΔΕΝ μπορούμε να μιλάμε για προτεραιότητα “χρηματική” και δη έτσι αόριστα και αδόκιμα μέσα από facebook, e-mails και sms μηνύματα… Ένα πολύ κοινό ερώτημα, που μας διαφοροποιεί ΚΑΘΕΤΑ απο το 99,9% των ελληνικών επιχειρήσεων εικονογράφησης, είναι: “Τι προσφέρουμε σαν ΔΩΡΑ μέσα στο συνολικό πακέτο”. Η απάντηση μας είναι “ΤΙΠΟΤΑ απολύτως”! Η εργασία μας εστιάζεται και (κατ’ουσίαν) ΕΙΝΑΙ πνευματική δημιουργία! Αν δεν σας αγγίζει εξολοκλήρου το περιεχόμενο της δουλειάς μας και αναζητάτε επιπλέον κίνητρα για να συνεργαστείτε μαζί μας, τότε είναι ΒΕΒΑΙΟΝ ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε από κοινού. Δεν θέλουμε να γίνει παρανόηση. Δεν πωλούμε ανεξάντλητες ποσότητες από άλμπουμ ή τεμάχια από DVD/BLURAY ή δωρεάν εκτυπώσεις φωτογραφιών… Συμβουλή μας είναι, (τουλάχιστον στο χώρο μας) να μην ζητάτε ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ, να αγοράσετε τα λεφτά σας πίσω… Ζητήστε να λάβετε κάτι κυριολεκτικά ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ που δεν έχει καμία σχέση με ΕΜΠΟΡΙΚΗ πράξη οικονομικής συναλλαγής! ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Βρείτε μας στην επίσημη ιστοσελίδα της Hollywood Wedding Films ή στη σελίδα μας στο Facebook.

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *