Επικοινωνία

Η Alexia σας υποδέχεται σε ένα φιλόξενο περιβάλλον στην Άνω Γλυφάδα με μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες ιδέες για να πραγματοποιήσει τα όνειρα που έχετε για το γάμο, τη βάπτιση ή οποιαδήποτε άλλη εταιρική ή προσωπική εκδήλωση.

Με τη βοήθειά της θα επιλέξετε τα προσκλητήρια που σας εκφράζουν, τις μπομπονιέρες που ταιριάζουν στο ύφος σας και όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να γίνει το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης, η πιο ιδιαίτερη ημέρα που έχετε ονειρευτεί.

Στο κατάστημα ByAlexia θα βρείτε ιδιαίτερα προσκλητήρια, χειροποίητες μπομπονιέρες, μοναδικές λαμπάδες, χειροποίητα στέφανα, μεγάλη συλλογή από macrame για την ξεχωριστή διακόσμηση της εκδήλωσης που ετοιμάζετε.

Ανακαλύψτε μερικά από τα θέματα βάπτισης & γάμου που έχουμε ήδη επιμεληθεί και ζητήστε μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ προσφορά διακόσμησης / στολισμού για το δικό σας event.

Και μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τα όνειρά σας γιατί με αυτά θα δουλέψουμε για κάτι μαγικό.

Φόρμα Επικοινωνίας

Το κατάστημα μας μεταφέρθηκε σε showroom και λειτουργούμε μόνο κατόπιν ραντεβού (η πρόσβαση πραγματοποιείται από την κάτω πλευρά του κτηρίου στην οδό Ήβης 167Β, 16561 Άνω Γλυφάδα)