Γάμος στην Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας

KALAMPAKA1

H κορυφαία παραγωγή κινηματογράφησης γάμου, στην… παγκόσμια ιστορία!

Τηλ.= 6947611011
YOUTUBE = http://youtube.com/watch?v=n0XzPI18EPY

Έχοντας ΑΠΟΛΥΤΗ επίγνωση των λέξεων που χρησιμοποιήσαμε, αναφέρουμε τα ακόλουθα:

  • Οι εικόνες που θα παρακολουθήσετε είναι ΟΛΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
  • Ο γάμος δεν έγινε σε κάποιο glamorous προορισμό της νησιωτικής Ελλάδας ή του εξωτερικού. Πραγματοποιήθηκε σε ένα μυθικό -για την ομορφιά του- χωριουδάκι του νομού Τρικάλων, 42χλμ. βόρεια της Καλαμπάκας, γνωστό στους κατοίκους του με το όνομα ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ!
  • Φυσικά και δεν οργανώθηκε από κάποιο ζευγάρι εκατομμυριούχων… αλλά από 2 ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά και είχαν την επίγνωση να επενδύσουν στις αναμνήσεις τους (που θα τους ακολουθούν σε ολόκληρη τη διάρκεια της ζωή τους και πέρα από αυτή), με το ίδιο πάθος και με την ίδια ένταση που χάρισαν στη συνολική έκταση του γάμου τους.
  • Τα αληθινά παραμύθια, γράφονται μόνο από απλούς ανθρώπους για απλούς ανθρώπους.
  • Κανένας “αποκλειστικός λάτρης του χρήματος” δεν έχει (ούτε είχε ποτέ) την ηθική υπόσταση για να στηρίξει μια παραγωγή με τέτοιο βάθος.

(Η συμπερασματολογία προκύπτει εκ 5ετους πείρας έχοντας συναντήσει παραπάνω απο αρκετές, τέτοιες καρικατούρες είτε ανδρών, είτε γυναικών)

Θα θέλαμε μέσα από αυτή τη δημιουργία, να στείλουμε φιλικότατους χαιρετισμούς στους υποθετικά “καλύτερους” του πλανήτη, στους συναδέλφους μας στη Κροατία, στο Παρίσι, στη Σανγκάι, στο Τόκιο, στο Μιλάνο, στη κινηματογραφική λέσχη της Νέας Υόρκης, στο Hollywood, στο Ντουμπάι, στο Νέο Δελχί.

Με ελικρινή σεβασμό προς τη δουλειά τους, φιλικότατους χαιρετισμούς απο Καρέα Αττικής, Κέρκυρα, Νέα Κερασούντα Πρεβέζης, Αικατερίνη Πιερίας, Σουφλί, Κρήτη, Ζάκυνθο, Λήμνο, Καπρενήσι και Σκόπελο (ιδιαίτερες πατρίδες των μέλων της ομάδας Hollywood-Wedding-Films.com).

Δεν θα ξεχάσουμε και ορισμένους “αγαπημένους” Έλληνες φωτογράφους και bloggers, που ζούν διαρκώς με το γλωσσάκι βουτηγμένο στο δηλητήριο. Το μήνυμα είναι περιεκτικό, λιτό και απέριττο : “A N T E  Γ Ε Ι Α”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ονομαστικά και από καρδιάς για την προσπάθεια και μέγιστη συνεισφορά τους στην επίτευξη αυτής της δημιουργίας τις κάτωθι προσωπικότητες:

– Ελένη Πινιάρα –
Mας τίμησε με την επιλογή της στις καλλιτεχνικές μας ικανότητες. Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και δίχως καμία αμφισβήτηση την οποιαδήποτε ιδέα προτείναμε, ακόμα και αυτές που απαιτούσαν εξαιρετική σωματική προσπάθεια ή που έθεταν σε κίνδυνο τη σωματική της ακαιρεότητα.

– Ξενοφών Μπαραλιάκος –
Μονάχα για ΕΝΑ πράγμα! Διατήρησε επί 30 ολόκληρα χρόνια, κυριολεκτικά ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ το αίσθημα του σεβασμού και της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ φιλίας… Μόνο δυνατότερη έγινε, μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Τρείς δεκαετίες χωρίς να χαθεί η παραμικρή λάμψη στην ουσία της λέξης “ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ”!

– 5 Παράνυμφες –
Πόλυ Θεοδοσίου, Δέσποινα Μαργαρίτη, Λία Βασούρη, Ιωάννα Γιοβανοπούλου, Μαρία Βερασδάνη. Μας επέτρεψαν παντελλώς αδιαμαρτύρητα, να τις μετατρέψουμε σε θυληκές commando, οι οποίες και τέλεσαν επι 5 ολόκληρες ημέρες στο έπακρο και με απόλυτη επιτυχία, οιαδήποτε αποστολή τους ανατέθηκε !

– Οι “χορευτές” ή αλλιώς “DREAM TEAM”, της Hollywood-Wedding-Films.com
Χαράλαμπος Τσιτουρίδης
Κοσμάς Κουμιανός
Κωνσταντίνος Πατραμάνης
Κωνσταντίνος Κρίτσαλος
Κωνσταντίνος Ποταμίτης
Γεώργιος Μακρής
Χάρης Κηπόπουλος

Το “γιατί” δεν θα θέλαμε να το αναλύσουμε εδώ…. Απεριόριστη εκτίμηση απο το σκηνοθέτη και τη παραγωγή, προς τα πρόσωπο τους και το διαρκώς αναπτυσσόμενο ταλέντο τους.

Συνεργάτες και χαρακτήρες που θα επιθυμούσε να διαθέτει ο καθένας δίπλα του !

– Πατέρας Δημήτριος ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ –
Άπλετη διάθεση για συνεργασία και ανοχή, που επέδειξε σε οιαδήποτε παράκληση/επιθυμία μας. Μας βοήθησε κατά μοναδικό τρόπο στην επίτευξη αυτού του αποτελέσματος!

– Τσιρακίδης Θεόδωρος –
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου DIVANI απέδειξε στο έπακρο γιατί κατέχει τη θέση στην οποία βρίσκεται. Εξαίρετος επαγγελματίας, βοήθησε την ομάδα μας σε οιαδήποτε μικρή ή μεγάλη απαίτηση είχαμε, δίχως να εκφέρει τη παραμικρή άρνηση στο ο,τιδήποτε του ζητήθηκε.

– Προσωπικό του Ξενοδοχείου DIVANI –
Στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας, κινήθηκαν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου όπου κατέλυσε η ομάδα της Hollywood-Wedding-Films, προσφέροντας τα μέγιστα στη δημιουργία της άνωθεν παραγωγής! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ΣΕΦ του ξενοδοχείου.

– Ανθοστολισμός και Διακόσμηση – ByAlexia
Ευχαριστούμε θερμά τη κα Αλεξία Παπαδοπούλου και τον κο Γεώργιο Μπαρσούμ, για την εξαντλητική υπερπροσπάθεια και για τις (απαράμιλλης αισθητικής) συνθέσεις, που δημιούργησαν τόσο με τα λουλούδια όσο και με τις χειροποίητες γαμήλιες δημιουργίες τους στους χώρους της εκκλησίας, της δεξίωσης και της οικίας.

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *