Προετοιμασία Νύφης Πριν το Γάμο: 7 Πράγματα Που Δεν Θα Πρέπει να Ξεχάσεις

Προετοιμασία Νύφης Πριν το Γάμο: 7 Πράγματα Που Δεν Θα Πρέπει να Ξεχάσεις

Επένδυσες πολλή ενέργεια στην οργάνωση του γάμου σου, όλα πλέον είναι όπως τα είχες ονειρευτεί και σήμερα ήρθε επιτέλους η ημέρα να το απολαύσεις.

Για να μπορέσεις να απαλλαγείς από το άγχος αυτής της ιδιαίτερης στιγμής στη ζωή κάθε γυναίκας και να την απολαύσεις στο μέγιστο, μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τα παρακάτω 7 βήματα:

Μην παραλείψεις το πρωινό σου

Σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη σε διάρκεια και απαιτήσεις ημέρα, οπότε μην παραλείψεις ένα πολύ καλό πρωινό που θα σε στηρίξει μέχρι τουλάχιστον την ώρα της δεξίωσης.

Κάνε κάτι που θα σου δώσει ενέργεια

Ξεκίνα την ημέρα σου με κίνηση για να σου δώσει ενέργεια – θα την χρειαστείς. Κάνε ασκήσεις yoga, διάλεξε ένα τρελό τραγούδι και χόρεψε ξέφρενα με τις φίλες σου.

Μοίρασε αρμοδιότητες

Σήμερα η ημέρα είναι δική σου, οπότε μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να αποσπάσουν την προσοχή σου και να σε χαλάσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μοίρασε αρμοδιότητες σε συγκεκριμένους ανθρώπους – στον επαγγελματία γάμου που θα συνεργαστείς, στις φίλες σου, στους κουμπάρους σου ακόμα και στους γονείς σου.

Νιώσε τα… παπούτσια σου

Προσπάθησε να μην φορέσεις πρώτη φορά τα νυφικά παπούτσια την ημέρα του γάμου σου. Περπάτησε και χόρεψε με αυτά μέσα στο σπίτι. Πρέπει να τα νιώθεις άνετα.

Καταχώρησε τις επαφές σου

Συγκέντρωσε στο wedding notebook σου όλα τα τηλέφωνα των επαγγελματιών που συνεργάζεσαι για το γάμο για να τα έχεις πρόχειρα σε περίπτωση που κάτι ξεφύγει του… προγραμματισμού.

Να θυμηθείς να πάρεις μαζί σου το… Emergency Kit

Θυμήσου να πάρεις το θαυματουργό βαλιτσάκι με τα απαραίτητα (πούδρα, lip gloss, μάσκαρα, ψαλιδάκι, κλωστή, βελόνα, παραμάνες, τσιμπιδάκια) και ότι άλλο σου είναι απαραίτητο για να είσαι προετοιμασμένη για όλα ώστε να μην σου χαλάσει η διάθεση σε περίπτωση απροόπτου.

Χάρισε όμορφες στιγμές στους γονείς σου

Μπορεί αυτή η ημέρα να είναι του γαμπρού και της νύφης, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τους γονείς μας. Για εκείνους είναι ακόμα μεγαλύτερη! Αποχωρίζονται το μικρό τους. Οπότε αφιέρωσε τους στιγμές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, στην εκκλησία αλλά και στη δεξίωση.

Η ώρα η καλή!

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *