Νυφικές Ανθοδέσμες – Νυφικά Μπουκέτα Γάμου – Γαμήλια Μπουκέτα

Νυφικές Ανθοδέσμες - Νυφικά Μπουκέτα Γάμου - Γαμήλια Μπουκέτα

Εκείνη την ανεπανάληπτη κι ονειρική στιγμή στην πορεία της ζωή σας, την μέρα του γάμου σας, δίχως αμφιβολία οραματίζεστε τα πάντα να είναι ασύγκριτα σχεδιασμένα, σε απόλυτη αρτιότητα και με ένα ενιαίο τελικό αποτέλεσμα, ώστε κάθε έκφανση του γαμήλιου event να αποτυπωθεί συνοδευόμενο σαν ξεχωριστή και υπέρλαμπρη ανάμνηση στην θύμηση των αγαπητών καλεσμένων σας.

Γιατί, πέρα από το κομμάτι της ενδυμασίας, του μακιγιάζ, της γαμήλιας τελετής και της διοργάνωση της δεξίωσης, και οι νυφικές ανθοδέσμες είναι μια απ’ τις εξαιρετικά σημαντικές λεπτομέρειες στις οποίες θα πρέπει να εφίσταται ιδιαίτερα η προσοχή.

Ένα νυφικό μπουκέτο αν μη τι άλλο θα τελειοποιήσει την κομψή και ακτινοβολούμενη εικόνα της νυφικής φιγούρας, αφού αποτελεί ζωτικής σημασίας, χωρίς κάτι τέτοιο να εκμηδενίζει την σημασία του νυφικού, που εννοείται πως καταλαμβάνει την εξέρχουσα θέση στα must της νυφικής παρουσίας.

Ασφαλώς, τα είδη των λουλουδιών, ανάμεσα στα οποία καλείται η νύφη να διαλέξει το πιο αντιπροσωπευτικό, προκειμένου να συνθέσει την ανθοδέσμη που θα κρατά, είναι αναρίθμητα.

Συν τοις άλλοις, σε αυτά είναι διαθέσιμη μια πληθώρα χρωματισμών και σχημάτων, αλλά και κάθε ένα από τα λουλούδια, τα χρώματα και η μορφή αυτών φέρουν και κάποιον συμβολισμό.

Μάλιστα, ο συνδυασμός διαφόρων τύπων ανθών και αποχρώσεων μαζί αποτελεί την πιο συνηθισμένη επιλογή στην οποία καταφεύγουν πολλές νύφες για την δημιουργία ενός αξιοπρόσεχτου νυφικού μπουκέτου.

Το ιδανικότερο θα ήταν, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με την επιλογή της κατάλληλης νυφικής ανθοδέσμης, να λάβετε σοβαρά υπόψιν έναν συνδυασμό παραγόντων, όπως την ιδιοσυγκρασία σας, το στυλ που θα θέλατε να αποδώσετε σ’ εσάς και στο σύνολο της τελετής.

Γι’ αυτό, δώστε βάση και σε καμία περίπτωση μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, όταν πρόκειται να επιλέξετε τα λουλούδια για το γαμήλιο μπουκέτο, καθώς αυτά αντικατοπτρίζουν όχι μόνο τον χαρακτήρα και το προσωπικό σας γούστο, αλλά και το ύφος της διακόσμησης των χώρων στων οποίων θα διεξαχθεί ο γάμος σας.

Στο ByAlexia, λοιπόν, θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες για ό,τι ακριβώς ψάχνετε σχετικά με την δημιουργία μιας υπέρτατης γαμήλιας ανθοδέσμης, κομμένης και ραμμένης εξ’ ολοκλήρου στο στυλ και την επιθυμία σας, είτε πρόκειται για κάποια λιτή επιλογή, είτε για κάτι πιο εξεζητημένο.

Γιατί εδώ κάθε σας όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

ΝΥΦΙΚΕΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ

Χειροποίητο τσαντάκι – νυφική ανθοδέσμη από υφάσματα, δαντέλα και καμβά σε φυσικό χρώμα.

Λουλούδια: white orchid phalaenopsis, alchemy roses, κισσός.

Τοποθεσία μυστηρίου: Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας

Νυφική ανθοδέσμη

Νυφική ανθοδέσμη με white orchid phalaenopsis και φτέρη

Τοποθεσία μυστηρίου: Εκκλησία Αγιος Διονύσιος Island – Δεξίωση Residence

Νυφική ανθοδέσμη

Νυφικό μπουκέτο από calla white trendy

Τοποθεσία μυστηρίου: Άγιος Γεώργιος στο Καβούρι

Νυφική ανθοδέσμη

Νυφικό μπουκέτο από: alchemy roses, alchemy roses, κισσός, hypericum pink giant, λευκό τραχίλιουμ, διακοσμητικά ξύλα.

Τοποθεσία μυστηρίου: :Άγιος Τρύφωνας στο Μουσείο Οίνου

Νυφική ανθοδέσμη

Νυφικό μπουκέτο από: 3d roses και talea roses, λευκό τραχίλιουμ, hypericum pink giant

Τοποθεσία:  Ι.Ν Τενέσιον της Θεοτόκου – Κτήμα Κρωπίας Γη

Νυφικό Μπουκέτο

Νυφικό μπουκέτο από: λυσίανθος minilisi Dub White, alchemy roses, athos roses, crème de la crème roses, prosecco roses, Valencia roses, αλστρομέρια primadonna

Τοποθεσία μυστηρίου: Ι.Ν Παναγία Φανερωμένη (Βουλιαγμένη)

Νυφική Ανθοδέσμη

Νυφικό μπουκέτο: κισσός, λευκό τραχίλιουμ, διακοσμητικά ξύλα, hypericum pink giant, alchemy roses, amalfi roses, cafe latte roses

Τοποθεσία μυστηρίου: Ι.Ν. Αγίου  Κωνσταντίνου και Ελένης – Κτήμα Ιπποστάσιο

Vintage Στολισμός Γάμου στο Κτήμα Ιπποστάσιο

Νυφικό μπουκέτο από κάλλες Mango

Τοποθεσία μυστηρίου: Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου – Πλατεία Καραϊσκάκη, Άνω Γλυφάδα

Νυφική Ανθοδέσμη με κάλλες Mango

You might be interested in …