Ο Γάμος την Εποχή του Κορωνοϊού… #menoumespiti & Make Plans

Ο Γάμος την Εποχή του Κορωνοϊού...

Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε ζευγάρια που μέχρι πριν παρθούν τα μέτρα #menoumespiti για τον κορωνοϊό (Covid-19) ήθελαν να οργανώσουν το γάμο τους για το καλοκαίρι του 2020. Τότε που ο χρόνος δεν τους περίσσευε. Τότε που ο ελεύθερος χρόνος δεν υπήρχε.

Τώρα που είμαστε εν μέσω πανδημίας και έχουν τον ελεύθερο χρόνο, δεν ξέρουν αν πρέπει να συνεχίσουν να έχουν όνειρα, να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον τους και να εξακολουθούν να θέλουν να γίνει ο γάμος τους αυτό το καλοκαίρι.

Δουλεύω με αρκετά ζευγάρια για τους γάμους τους που θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι. Ναι αλλάξαμε πολλά. Δεν ακυρώσαμε, απλά αλλάξαμε τις ημερομηνίες για τα μυστήρια του Μαΐου σε ημερομηνίες του Ιουλίου – ακόμα και αργότερα.

Ναι αλλάξαμε τον τρόπο που βρισκόμαστε για τα ραντεβού μας – το social distancing μας έφερε πιο κοντά… online! Τώρα πια δουλεύουμε τα project μέσω διαδικτύου. Συνεχίζουμε να επικοινωνούμε για το τι μπομπονιέρες θέλουν, τι λουλούδια τους αρέσουν, τι ύφος τελικά θέλουν τον γάμο τους.

Όμως βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Γιατί ελπίζουμε ότι ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών θα βρούμε ξανά σύντομα τους κανονικούς μας ρυθμούς.

Θα είμαστε όμως πιο κοντά στον στόχο μας, γιατί όλο αυτόν τον καιρό εργαζόμαστε – με την ίδια όρεξη, κέφι, ζωντάνια, μεράκι, έχοντας τα ίδια όνειρα!

Προετοιμάζουμε αυτά που επιλέγουμε και θα πραγματοποιηθούν οι γάμοι τους όπως ακριβώς τους έχουν ονειρευτεί, έστω και λίγο αργότερα απ’ ότι είχαν αρχικά προγραμματιστεί.

Τώρα έχετε το χρόνο να οργανώσετε το γάμο σας όπως εσείς τον θέλετε. Μπορείτε να μπείτε στο Pinterest να βρείτε το ύφος που σας ταιριάζει, πιθανές λύσεις για τις μπομπονιέρες σας.

Μέσω ίντερνετ μπορείτε να επιλέξετε τα προσκλητήρια σας και να τρέξετε τη διαδικασία της μακέτας τους. Όταν πλέον θα είναι έτοιμη, θα τη βάλετε σε αναμονή και θα εκτυπωθεί όταν θα είστε ασφαλής για την ημερομηνία.

Μπορείτε επίσης να διαλέξετε το χώρο της δεξίωσης και την εκκλησία (αν θέλετε να κάνετε ξεχωριστά το μυστήριο από τη δεξίωση).

Ο φωτογράφος είναι επίσης ένας επαγγελματίας που μπορείτε να κλείσετε εξ αποστάσεως. Απ’ ότι βλέπετε το μεγαλύτερο μέρος της οργάνωσης ενός γάμου μπορεί να γίνει χωρίς τη φυσική σας παρουσία.

Κλείστε τα ραντεβού σας με τους επαγγελματίες που χρειάζεστε διαδικτυακά και αφήστε για αργότερα κάποια λίγα πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν τώρα.

Όμως πιστέψτε με δεν είναι τόσα πολλά και όταν επανέλθουμε στους ρυθμούς μας θα δείτε ότι η περισσότερη δουλειά θα έχει γίνει και θα είστε αρκετά πλέον πολύ κοντά σε αυτό που θέλετε.

Μην ξεχνάτε, τώρα έχετε το χρόνο! Προγραμματίστε δύο ώρες την ημέρα να ασχοληθείτε για το γάμο σας – θα είναι καλό και για την ψυχολογία σας.

Το by Αlexia μπορεί να σας βοηθήσει μέσω διαδικτυακών ραντεβού να οργανώσετε το γάμο σας από την ασφάλεια του σπιτιού σας και την άνεση του καναπέ σας.

Μαζί μπορούμε να στήσουμε το πλάνο που ονειρεύεστε. Να βρούμε μαζί τι θα σας ταίριαζε, πως θα γίνει η διακόσμηση, τι επιλογές έχετε για μπομπονιέρες και προσκλητήρια.

Επίσης θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μέσα από τους εξαιρετικούς μας συνεργάτες, το φωτογράφο ή το κτήμα για τη δεξίωση.

Μην χάνετε λοιπόν άλλο χρόνο – σας περιμένω να γνωριστούμε!

You might be interested in …