Γάμος & Βάφτιση με Θέμα το Λεμόνι

Μπομπονιέρα λεμονάκι

Θέμα πρωτότυπο, καλοκαιρινό αλλά και ιδιαίτερο για να ξεχωρίσετε.

Αρχικά τα προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης που θα επιλέξετε πρέπει να μαρτυρούν το θέμα που θα’χει ο στολισμός σας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό και καλόγουστο.

Στο στολισμό κυριαρχεί το λευκό, το λεμονί, με πινελιές από καφέ & πράσινα φυλλαράκια, με υφάσματα λινάτσας, κίτρινες κορδέλες και γάζες.

Η λαμπάδα θα σχηματίζει το όνομα του μικρού σας αγγέλου πάνω σε ζουμερά λεμονάκια που θα κάνουν τη διαφορά. Το μαξιλαράκι των μαρτυρικών στο ίδιο ύφος λεμονάκι που φιλοξενεί τα βραχιολάκια μας από σπάγκο και λεμονί καρό κορδέλα θα είναι ένα καλόγουστο δώρο για τους καλεσμένους σας.

Τα λαδόπανα του νεοφώτιστου, λευκά βαμβακερά με μία μικρή πινελιά με το καρό λεμονί κορδελάκι θα αγκαλιάσει το μικρό μας αγγελούδι.

Για μπομπονιέρες θα πρότεινα μυρωδάτα σαπουνάκια λεμονάκια με αντίστοιχη διακόσμηση.

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε μπορείτε στο candy bar να  προσφέρετε στους καλεσμένους σας δροσιστική λεμονάδα με μικρά cookies πάντα βέβαια σε σχήμα λεμονάκι, για τους μικρούς μας φίλους φροντίζουμε να έχουν διάφορα γλυκίσματα στα χρώματα μας και βέβαια η σοκολάτα δεν μπορεί να λείπει οπότε απαραίτητες θα είναι οι γυάλες με τα κουφέτα σοκολάτας σε χρώμα λεμονί.

Το βιβλίο των ευχών σας θα έχει διακόσμηση λεμονάκια και μπορούμε να επικεντρωθούμε στο όνομα του μικρού μας θησαυρού.

Αλλά επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις θα αφήσω τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους…

 

 

You might be interested in …