Βάπτιση με Θέμα Σαλιγκάρι – Η Ανοιξιάτικη Πρόταση

Ανοιξιάτικη Βάπτιση με Θέμα το Σαλιγκαράκι

Βάπτιση με Θέμα Σαλιγκάρι – Η αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο ήταν το προσκλητήριο με το γλυκό μας σαλιγκάρι.

Ανοιξιάτικα χρώματα κόκκινο, κίτρινο και σιέλ στόλισαν με ιδιαίτερη αγάπη την εκκλησία και τη δεξίωση που ακολούθησε τη βάπτιση του μικρού μας μπόμπιρα.

Δύο κούνιες με λουλουδάκια στα υπέροχα χρώματα μας και πλεκτές λευκές μπάλες καλωσόριζαν τους εκλεκτούς καλεσμένους μας στην είσοδο της εκκλησίας.

Η γλυκιά μας η νονά επέλεξε λαμπάδα βάπτισης και τσάντα στολισμένες με κόκκινα και κίτρινα υφάσματα και τα γλυκά μας σαλιγκαράκια.

Τα σουπλά μας διακόσμησαν όμορφα τα τραπέζια των καλεσμένων και μαζί με τα κουβαδάκια που ξεχείλιζαν γλυκίσματα ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους.

Ο κάθε καλεσμένος είχε στη θέση του τη δική του χειροποίητη μπομπονιέρα. Για τους μεγάλους, πουγκάκι από λινάτσα και διακοσμητικά στα χρώματα μας και για τους μικρούς μας φίλους το ιδιαίτερο χειροποίητο μαξιλαράκι σαλιγκαράκι σε κόκκινο για τα κορίτσια και σε σιέλ για τα αγοράκια.

Αν και εσείς επιθυμείτε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση της βάπτισης των μικρών σας, επικοινωνείστε μαζί μας στο 210 9606810 ή μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας.

 

You might be interested in …